Slik bytter du til ubegrenset versjon av Kaspersky VPN Secure Connection

Slik bytter du til ubegrenset versjon av Kaspersky VPN Secure Connection:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Oppgrader.

En av følgende handlinger utføres:

• My Kaspersky-siden åpnes i nettleseren.
    • Vår partners nettbutikk åpnes i nettleseren.
    • En tredjeparts nettbutikk åpnes i nettleseren.

Når du bytter til den ubegrensede versjonen av programmet, viser nettleservinduet et av abonnementstilbudene for Kaspersky VPN Secure Connection som er tilgjengelig for deg. Tilbudet kan avhenge av regionen der abonnementet registreres.

3. Hvis My Kaspersky-siden er åpnet i nettleseren:
    1. Skriv inn e-postadressen og passordet du spesifiserte da du opprettet kontoen på My Kaspersky. Hvis du ikke har en konto enda, kan du opprette en konto.
    2. Gå til delen Lisenser på My Kaspersky-siden.

Du omdirigeres til Kaspersky-nettstedet, der du kan kjøpe et abonnement.

4. Hvis siden Nettbutikk åpnes i nettleseren:
    1. Kjøp et abonnement for Kaspersky VPN Secure Connection.

Etter at du har fullført kjøpet, vil aktiveringskoden for abonnementet ditt bli sendt til e-postadressen din.

2. Gå til delen Abonnementer på My Kaspersky.
    3. Skriv inn aktiveringskoden og klikk på Legg til.

Et abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection vises i vinduet. Koble enheten til My Kaspersky for å begynne å bruke den ubegrensede versjonen av programmet.

Du kan også bruke Kaspersky VPN Secure Connection på enheter som kjører macOS iOS eller Android.